Tuesday, October 31, 2006

Ja jösses!

Så var man då nydumpad, med en skräckblandad förtjusning så skall jag nu som 33 åring bege mig ut i singelträsket igen. Men allvarligt hur svårt kan det vara? Det är väl fågeldansen och turkosa brallor med turksvaj som gäller fortfarande? Det var det i alla fall på den tiden det begav sig för mig. .

Tjejen och jag har suttit i långa förhandlingar och jag hävdar med bestämdhet att hon måste returnera mig i samma skick som hon fick mig, dvs vältränad och en drömprins. Jag inser nu att jag kanske skjutit mig själv i foten för nu plötsligt skall jag hänga med henne ut och träna och jada jada, detta fick mig på andra tankar och jag tänkte istället satsa på min vinnande personlighet! Dock så utspelade sig följande konversation häromdagen vilket fick mig på andra tankar.

Tjejen - Du måste börja träna du kommer aldrig träffa någon annars
Jag - jag behöver inte träna jag har en vinnande personlighet
tjejen - Det är din vinnande personlighet som gör att du är singel nu

En liten vardagscen som hämtat från en Lars Norén pjäs.

Fast tyder inte tjejens nyfunna träningshysteri att det är hon som är smått desperat och inser att det finns tuff konkurrens där ute? Jag hävdar med bestämdhet att det finns en större efterfrågan på sådana som mig. Hur många av er tjejer har liksom inte drömt om än 33 årig farbror som tror han är 24 och vars 6 intressen består av sprit, fotboll, kläder, sex, sova och äta?

Det tjejen skall ta med sig till nästa pojkväns projekt är att göra sin research bättre! Att det tog henne lite över 3 år att fatta att jag inte är en musemgående, höstskogspromenerande vegetarian är ett under. Visst att jag framställde mig som det en gång i tiden och gick in och ut på museum för att kunna så där lite i förbifarten kunna nämna om mitt brinnande kulturintresse tja det är väl förståligt! Alla vill ju ligga liksom och då måste man ju lyfta fram sina bästa sidor även om kanske just dom bästa sidorna är lite uppförstorade eller kanske rent av påhittade. Men dont blame det seller, blame det buyer som inte ställde rätt frågor.

Allt är tjejens fel!

För övrigt så var jag på boll igår och lyckades få en sån där snygg fylla, tjejen var med och dokumenterade kvällen det vart en del roliga bilder mer om det sen.

Adjö!

/D

5 comments:

Tone said...

hoppas du skämtar (om att du har blivit dumpad)?

Dante said...

hehe näää. Tråkigt och shit så klart men att sitta med gråtsnor på kinden samtidigt som man lyssnar till sorgsna The Smiths låtar känns så jävla gjort.

Jag tänkte testa att hantera dumpningen lite mer moget den här gången. ;-)

/D

Puman said...

Dante,
Du är ett begagnade renoveringsobjekt? NO :)

Suz said...

Har varit singel i 7 mån & överlever det. Det kommer du också att göra ;)

Beatrice said...

Det är surt att bli dumpad. I know the feeling.
Men om man bestämmer sig för att gå vidare så känns det bättre. Jag brukar gråta järnet i en vecka, sen får det fan vara nog. Nån självrespekt måste man ha.
Tycker du har en bra plan, den där med att vara dig själv. Sådana förhållanden håller i längden om båda parter är sig själva. Mitt ex var ju bara konstig.