Thursday, October 05, 2006

Smygläsare skämmes på er!

Som den självupptagne oblyga person jag är så roade jag mig häromdagen att googla mitt namn och vad fick jag upp jo den här bloggen. Någon som har koll vem jag är har länkat till bloggen med mitt riktiga namn. Alltså jag heter ju inte Dante på riktigt, svimma nu inte av denna chocken.

Alltså det är ju no drama egentligen men för en stund så såg jag framför mig syskon och tjocka släkten kollegor och vuxenkompisar alla sittandes med lätt rynkande panna och undrar vad jag håller på med. Så ni som läser som känner er som smygläsare skäms på er!

Jag har nu öppnat en ultra hemlig blogg där jag kommer prata om mina drogvanor, bankrånsplaner och mitt liv som internationell playboy. Denna Danteblogg kommer dock att leva vidare där jag fortsatt kommer att underhålla er med mitt fascinerande liv som Så-skall-det-låta-lyssnande-vattenkammande-chinobyxbärande-tetrapakspimplande-halvgubbe jag är.

Så vad har då hänt i mitt fascinerande liv sedan sist? Två extra ordinära händelser slår mig.

1. Jag satt och knöt handen i byxfickan häromdagen för jag irriterade mig över alla som inte taggar sina Mp3 låtar ordentligt. Det ser inte snyggt ut när man spelar låtarna. Givetvis är det dödstraff på folk som inte har artist-låt-album-producent-genre, allt skall vara med. Jag skall banne mig skriva en insändare till Svenska dagbladet så upprörd blev jag.

2. jag har klippt mig och tjejen som klippte mig frågade om jag inte skulle ha liksom en skunkfrisyr även i nacken. För er som har haft tur nog här i livet och sätt mig irl vet ju om att jag ser ut som en felknullade Z-tv programledare från 99. Skall jag nu se ut som chippen i håret? Nej tack. Vänligen klipp mig i snedlugg som brukligt. Farbror frisyr äger. Jag knöt näven i fickan och skall nog skriva en insändare om det också.

I övrigt så är det fredag i morgon för er som inte visste det. Fredag gillar jag, visst är jag skum.

hej då

/D

4 comments:

Sus said...

Du är inte ensam i -gilla-fredag-klubben!

Och nä, jag har inte länkat dig i ditt riktiga namn, fast jag vet det :)
Så skam på den som gjort det.

ps, ser som självklart att jag får adressen till den superhemliga bloggen, då jag gärna är med i bankrånarplaner :)

tone said...

jag instämmer med sus, min ekonomi tillåter endast bankrånar-planer och inte shoppingplaner i tiden framöver. så sprid din hemliga blogg! NU!

Tone said...

pimp up your blog, dante!! :)

Dante said...

flickor flickor ni måste bevisa er trovärdighet och lojalitet innan jag kan dela med mig av mig själv så där.

Vänligen skicka över en pizza och 9 flaskor öl så kommer adressen som ett brev på posten, jag skall bara starta bloggen först.

;-)

/D