Thursday, October 09, 2008

hej hej

För ett gäng dagar sedan så gick jag in på bloggen för att kika på kommentaren och noterade då att signatur morsan skrev och bad mig göra en snabb recap på vad som hänt sedan midsommar 07.

Well jag satte mig ner och började tänka jag klickade upp lite inlägg läste sen så stängde jag ner datorn och satt mig ner med en tom blick och insåg att mitt liv får dimma att verka intressant. Inget har hänt, jag gör ingenting allt är bara en oändlig väntan på döden.

Jag har helt lyckas förtränga detta och jag har framgångsrikt lurat mig själv med lite öl sprit sport och några timmars okynnes onanerande varje dag. Jag var nöjd men så kom då morsan och påminde mig om den krassa verkligheten. Jag har nu återhämtat mig slutat skära mig i handen och smygdricker ej längre stark sprit på jobbet. Jag är nästan tillbaka och kan fokusera alla positiva och bra saker som har hänt sen midsommar 2007. Eftersom det hänt så många bra saker så lyfter jag på grund av tidsbrist endast fram tre positiva saker.

- Sen midsommar 2007 så har jag både slutat börjat slutat och börjat träna. Men en imponerande disciplin så drar jag igång och håller stenhårt tempo i två tre månader för att slutligen lägga ner helt. Just nu är jag fetare än vad jag någonsin varit och jag är tämligen oattraktiv.

- Jag har bytt jobb! Min vanliga Göteborg måndag. Stockholm tisdag, onsdag, torsdags och malmö fredag turné är nu ett minne blott. Jag slipper därmed alla långa bilfärder eller ångestfylla resor med tåg. Jobbet jag bytte till där reser jag mycket mindre och jag får mycket mer pengar, bra så kan man tycka men jag jobbar endå dubbelt så mycket som för eftersom vi för ett år sedan vid sidan om startade en klädbutik. Jag har nu i över ett år jobbat mellan 70-80 timmar i veckan utan att ta någon semester. Någon enstaka röd dag har jag kunnat vila ut.

- Jag hade det ju lite struligt på tjejfronten där ett tag det har nu rätt ut sig! Tjejen blev sittandes med svarte Petter på handen och vi så fortsatt sambos. Trevligt! Det firas genom att jag sju dagar i veckan sover på en röd rätt obekväm soffa medans tjejen ligger i vår 35000 kr allt för jag tydligen börjat snarka lite.

Ja det var dom positiva sakerna som har hänt!

/D

ps morsan grattis till bäbisen!

4 comments:

Magnus said...

IFK vann ju ligan också.

Dante said...

Magnus!

Ja det var en fantastisk tillställning som jag fick njuta maximalt av!

Speciellt så kommer jag ihåg guldfirandet efteråt champagnen flödade flickorna var villiga och det var party när det är som bäst. För dom som var kvar.

Sen så var det ju dom som blev utslängda från guldfirandet på grund av deras kompisar vart stökiga.

Så nä jag tog inte upp denna händelse eftersom den likt en gad i mitt hjärta gnager och svider.

/D

Frk Fri said...

Du fick ju nöjet att vattna mina blommor på semestern. Något jag måste säga att du klarade med bravur. De mådde oväntat bättre under din vård än under min!

Anonymous said...

Ta inte illa vid dig!! Det har hant mer under ditt ar an under mitt faktiskt. Det anda jag har bytt under denna tid ar blojor :-) Jag har varken borjat eller slutat trana och du har gjort det flera ganger! Poang till dig :-)

Fast du borde inte jobba sa mycket. Tank om du blir vidbrand och inte orkar blogga langre!

Morsan