Wednesday, February 25, 2009

Hallå igen

Ja det är lite fascinerande hur dåligt jag blivit på att blogga. Min frånvaro torde innebära att jag har massor med roliga saker att förtälja men icke. Det har väl mest varit jobb. En liten avstickare till CPH för att se på fotboll och dricka öl har det visserligen blivit och det var ju nice.

Övrigt så händer det väldigt lite i mitt liv just nu. Hundkompisen Charlie och jag har visserligen jävligt kul ihop en sån skön hund han är. En nackdel är dock att när vi på lunchen går ut vid havet så träffar alltid på massa andra hundar som har den fula ovanan att hoppa upp och vilja hälsa på mig vilket gör att min kostym ser ut som jag vet inte vad, eller jo typ som ett gäng leriga hundar har hoppat på den. Det blir typ ny kostym varje dag och jag ser att det kommer bli spännande kemtvättsräkningar i framtiden. Men det är det nog allt värt han är fin han CharlieVi har också köpt in alla kläder för nästa säsong, jag har ju inte riktigt koll på vilka om ens någon som läser här, och ni som läser skiter väl stenhårt i mitt babel om kläder men likt en kissenödig 5 åring så kan jag inte dölja min entusiasm.

Dock så har jag lite problem jag har nog överköpt mig själv lite och jag måste nu fatta några tuffa beslut.

Dessa två Ice Jackor från Stonie är inget jag kommer kompromissa bort dom är snuskigt snygga! Jag är jäkligt osäker på storlekarna och det känns som att den gröna jackan kommer vara för liten. Ordarna är dock lagda No return.
En driving jacket från barbours Limited edition denna ordern är lagd och kan ej ändras. Återigen är jag grymt osäker på storleken. Vanliga barbour är ju bra i storlek men nu är det något japansk designer med i leken och då blir det ju litet litet litet. Det finns mao stor risk att denna ej kommer passa.


En millejacka, älskar alla fickor! Jag har ju sen innan en vår/sommar millejackan den är ju kort i modellen så där funkar det att gå upp i storlek. Jag är dock rädd att när jag går upp i size så blir jackan för lång för mig. Jag hatar italienska designers. Ordern är lagd så denna kan jag icke backa på.


Sen har jag ju lagt en beställning på 2 hl jackor eftersom kundpriset skulle landa på mellan 10-14000 kr så lär det bli en rätt limiterad jacka så jag vart grymt sugen och tog båda. Nu har jag lite ångest eftersom det blev en del jackor. Dessa kan jag avboka dock så är det dom enda två som jag vet kommer passa mig. Känns ju lite dumt att ta bort dom om det visar sig att Cp jackan och stonie jackorna inte funkar. Då står jag där utan någon vinterjacka. Döden.


Slutligen så dök det då upp en joker i spelet. CP Companys 20 års jubileum mille jacka för bara 18 000 kr. Det är ett sjukt pris och jag är rädd att den inte kommer passa eftersom den har lite längre längd en vanliga millejackor. Jag som är lite av en tjock dvärg well det kommer inte se bra ut. Känns ju brunt att beställa hem den och sen inte kunna ha den. Jag vill jag vill ha den men jag vet ej hur jag skall göra. Jag har sagt till mig själv att jag inte kan ta den så länge jag har kvar HL jackorna.

Skall jag spela säkert och skita i 20 års jackan och ta HL eller skippa HL för mille jackan. Jag vet inte och jag våndas.

Som sagt en snuskigt bra höst kommer det bli jag vet att det är galet att ha så många jackor men jag tänker så här hade jag köpt dom själv i affär hade alla jackor typ kostat 80 000 kr nu blir det ju mycket billigare så jag sparar massa pengar känns det som!!

5 comments:

Therrorese said...

Den blå ägde!!

Blingbling said...

Adda dig på nanoblogg.se eller bloggy.se (microbloggar för oss lata bloggare hehe).

Apsnygga var kläderna. Jag gillade också den blå.

Anonymous said...

MEEEEN.... Ska du kopa sa manga jackor??!! For sa mycket pengar??? Kop en resa eller var med om nagot kul istallet far att kopa en massa faniga jackor!
OCH kopa alla pa en gang! Varfor inte suga pa en i taget?!!
Har du vunnit pa hastar? Har du alla hastar hemma?
/Morsan

Lina said...

haha..ja, du lär ju ha jackor så det räcker;)

Dante said...

Terror - Den blåa är så cool den ändrar färg beroende på kylan me like!

Blingbling - Nu får du förklara för farbror D vad är microbloggar hur gör man och vad gör man det och kanske även varför?

Morsan - Jag kommer inte betala fullt pris på alla jackor så galen är jag inte. :-) Tjejen har ju klädbutik så då måste man lägga beställning på höstens jackor nu.
Sen har jag varit duktig ponke och avbeställt dom två HL jackorna!

Lina - Jag har alltid knarkat jackor mitt favoritplagg. Så bra att dölja gubbmagen och andra skavanker ;-)

/D