Thursday, June 04, 2009

back on the road again snart

Idag hoppas jag att jag kan hämta bilen igen. Kalaset slutade på 21 000 kr. Jag har lovat mig själv att jag skall sluta slarva med att fylla på olja och framförallt stanna bilen när någon lampa lyser. Två spränga bilmotorer får fan räcka.

Ni som följer mig blogg (stackare) har kanske noterat att jag är lite nojjig kring det här med att åldras. Jag är 35 år men jag är inte vuxen, vuxen är man när man har barn. Jag är ej heller ung, för ung är man när man orkar saker och ting.

Jag är helt enkelt identitetslös. Jag står med en fot i varje läger. Jag är väldigt försiktig med att göra saker som skulle segmentera mig i något av lägren. Parmiddag med pictionary, frågar någon. Nej tack säger jag. Tågluffa i indien prova droger och får könssjukdomar säger någon annan. Nej tack säger jag igen.

Men så ibland hamnar jag i situationer som gör det svårt att förneka att jag nog står i ena lägret mer än det andra. Så var det i helgen. Jag var ute med lite folk som inte är från stan. Dom ville verkligen gå till KB jag försökte förklara att KB må vara trevlig när det är band men än vanlig disco lördag då det är 18 år i dörren well kanske inte helt optimalt för oss 35+. Men folket insisterade så vi gick till KB. Det må finnas charm kan man tycka att dela lokal med tjejer som fortfarande har babyhullet intakt men det fanns väldigt lite charm i det hela. Jag kände mig smutsig och lite pedofilaktig och jag ignorerade allt och fokuserade på mitt sällskap och spriten.

Jag kom så väl ihåg när jag själv var ung och var ute, det stod alltid några äldre killar där på våra ställen. Ni vet killarna som trodde dom var unga och hippa men dom hade på sig lite fel kläder dansade lite i fel takt och alla skrattade bakom deras rygg samtidigt som man blev bjuden på drinkar. Jag tyckte killarna var patetiska, for fuck sake gå till något dansbandshak och act your age tänkte jag.

Jag såg denna blicken hos folk på KB, jag såg att dom tänkte så om mig. Nu kanske ni kan undra hur jag såg detta eftersom jag var försjunken i min egna värld med öl och kamrater. Men icke vid denna tidpunkt hade jag blivit lite full och kommit över att "shit var alla är unga" till att känna "fan va kul det är här och vad snygga och mogna tjejerna är"

Jag skall bespara er den självförakt jag kände när jag vaknade på morgonen.

/D

2 comments:

Anonymous said...

Du behover en ny titel, mannen!
"Pappa" ar den finaste som finns att fa. Det ar nasta utvecklingssteg for dig. Ta tag i saken nu...
/Morsan

Anonymous said...

Eller så kan du hoppa över medelålders och gå direkt på russinstadiet. Hamock, cigarcigar, käpp, tax, HD =)

Blingbling